ALLT INOM BYGG

Gipsskivor för vägg, tak eller golv.

Vad vill du bygga? Det finns många olika gipsskivor för många olika användningsområden. Vi hjälper dig gärna att välja rätt gipsskiva till ditt byggprojekt och i den här artikeln finns det information om val av skiva för att komma igång .

VI ÄR BÄST PÅ STAN!

Söker du målare i Stockholm?
Med många års erfarenhet av måleribranschen i Stockholm kan vi garantera ett proffsigt resultat och bemötande.

FAST PRIS

Vi erbjuder även fast pris. Skicka in en beskrivning på jobbet du vill ha utfört så svarar vi med ett fast pris.

NÖJD-KUND-GARANTI

Vi är vet hur man utför måleri och därför ger vi två års garanti på du är nöjd med utfört arbete.

ROT-AVDRAG

De tjänster vi erbjuder är giltiga för ROT-avdrag. Det innebär att du får 30% i avdrag på arbetskostnaden för arbetet vi utför.

Alltid kund fukus!

Vi kan hjälpa dig att skapa rum.

Våra gipsskivor och vår kunskap har hjälpt många att göra det och vi hjälper gärna fler. Så att du får det rum du önskar. Gipsväggar är en av de vanligaste typerna av innerväggar. Det är inte så konstigt med tanke på väggens praktiska egenskaper: Den är brandsäker, ljudisolerande och enkel att arbeta med. Behöver du ljudisolera ett tonårsrum, dela av en källarlokal eller bygga en vägg som är extra brandsäker? Då har vi skivan.

Projektet slutfört

%

glada kunder

Nöjda kunder

Användbart byggnadsmaterial

Användningsområden

Gipsskivor är ett bra byggnadsmaterial för att klä in väggen med, det ger ett slätt och jämnt resultat som du kan måla direkt på eller tapetsera. Gipsskivor används även som beklädnad av innertak. De flesta gipsskivor tillverkas i tjocklekar på 13 millimeter och trots att de är så pass tunna är skivorna ganska tunga. För att en gipsvägg ska bli hållbar och gå att fästa tunga saker i, är det viktigt att se över vad som finns bakom gipsskivan.

Prisexempel per kvadratmeter
för lägenhetsmålning

från 125:-/kvm (inkl. ROT)

Alltid kund fukus!

VAD SÄGER VÅRA KUNDER