ALLT INOM SNICKERI & BYGG

Välkommen till Turan Bygg & Måleri AB där kvalitet och expertis möts

Ta en titt bakom kulisserna på Turan Bygg & Måleri AB, där vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet ligger i centrum. Vår expertis och de människor som gör våra projekt framgångsrika. Upptäck vår resa och hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina byggdrömmar.
Certifierad kompetens
SÖKER DU BYGGFIRMA I STOCKHOLM?
Med vår långa erfarenhet och certifierad kompetens inom byggbranschen i Stockholm, garanterar vi professionella resultat och service i varje projekt.

NÖJD-KUND-GARANTI

Vi är vet hur man utför måleri och därför ger vi två års garanti på du är nöjd med utfört arbete.

ROT-AVDRAG

De tjänster vi erbjuder är giltiga för ROT-avdrag. Det innebär att du får 30% i avdrag på arbetskostnaden.

FAST PRIS

Vi erbjuder även fast pris. Skicka in en beskrivning på jobbet du vill ha utfört så svarar vi med ett fast pris.
ALLTID KUND I FOKUS

Kompetens och engagemang sedan 2015, din byggpartner i Stockholm

Vi erbjuder tjänster inom bygg & entreprenad, måleri och plattsättning. Sedan starten 2015 har vi hjälpt flera hundra kunder i Stockholm med omnejd.
Vår viktigaste tillgång är våra duktiga medarbetare. Utan vårt ambitiösa team av snickare och målare är vi ingenting. Professionalism och serviceanda präglar deras vardag för att ge dig marknadens bästa möjliga resultat. Medarbetarna agerar ansvarsfullt och presterar så att du som kund alltid ska vara nöjd.
+
PROJEKTET SLUTFÖRT
%
GLADA KUNDER
+
ÅRS ERFARENHET
ALLTID KUND I FOKUS

CERTIFIERING

Vi på Prestigo är alltid noga med att följa branschens regler och riktlinjer. Våra kunder ska känna sig trygga med att vi alltid genomför våra projekt på ett korrekt och fackmässigt sätt. Våra plattsättare följer Byggkeramikrådets regler för användandet av keramiska material i både våtrum och i torra utrymmen.

Turan Bygg & Måleri AB är även anslutna till ID06 för att se till att inga obehöriga vistas på byggarbetsplatsen. Tydliga rutiner och effektiva processer låter oss genomföra projekten på ett kostnadseffektivt planmässigt sätt.
ALLTID KUND I FOKUS

Varför ska du välja oss

ALLTID KUND I FOKUS
VAD SÄGER VÅRA KUNDER
© 2023 Turanbygg AB. All rights reserved. Onic webbyrå
Vill du bli uppringt?
Lämna ditt nummer, så kontaktar vi dig inom 15 minuter!